09 srpnja, 2020

EU ministri prvo dali oštru izjavu o Turskoj pa je ublažili
MINISTRI unutarnjih poslova zemalja članica EU-a izrazili su na izvanrednom sastanku u Bruxellesu solidarnost sa zemljama na svojim vanjskim granicama koje su pod migrantskim pritiskom i istaknuli odlučnost da učinkovito štite te granice.

“Vijeće je izrazilo solidarnost s Grčkom, Bugarskom, Ciprom i drugim zemljama koje bi mogle biti pogođene na sličan način”, kaže se u zajedničkoj izjavi koju su ministri usvojili na sastanku.

Dodaje se da će EU nastaviti tijesno surađivati sa zemljama zapadnog Balkana u upravljanju migrantskim tokovima.
“Europska unija i njezine zemlje članice ostaju odlučne u zaštiti vanjskih granica EU-a. Ilegalni prelasci neće biti tolerirani. U tom pogledu EU i njezine zemlje članice poduzet će sve potrebne mjere u skladu s pravom EU-a i međunarodnim pravom”, dodaje se u izjavi.

Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, koji je predsjedavao sastankom, rekao je na konferenciji za novinare da je cilj EU-a osigurati regularan i zakonit ulazak migranata te pružanje pune zaštite izbjeglicama.
Uskoro bice puno novih serija i gledanost bice puno jos veca a nasi serveri bice jos vise optereceni..zato moramo nadgraditi da bi sto vise vas bez prekida pratili sve serije..
Da ne dodzemo do toga da nam svi serveri ne rade svi koji ste zadovoljni nasim radom mozete donirati…hvala !!!…..
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 52 times, 1 visits today)

Related posts