09 srpnja, 2020

Sjeverna Makedonija za nekoliko sedmica postaje članica NATO
. Pozdravljamo činjenicu da je Hrvatska bila snažan zagovornik politike otvorenih vrata NATO-a – rekao je Stoltenberg novinarima u Zagrebu poslije susreta s predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem.

Milanović je rekao da je sa Stoltenbergom razgovarao o situaciji u svijetu, regionu, Siriji, problemu migranata, ali prije svega o prisustvu, radu i učešću hrvatskih jedinica u misiji u Avganistanu.

– Kada je u pitanju misija u Avganistanu, a u svetlu najnovijih dogovora i ugovora između SAD i talibana, Hrvatska će posmatrati šta se događa i polako, ali sigurno, povlačiti se iz te misije – kazao je Milanović.

Stoltenberg, koji je u Zagrebu povodom neformalnog sastanka ministara odbrane i spoljnih poslova članica EU o bezbjednosnim izazovima i krizama, o aktuelnim problemima razgovarao je i sa premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem.


Uskoro bice puno novih serija i gledanost bice puno jos veca a nasi serveri bice jos vise optereceni..zato moramo nadgraditi da bi sto vise vas bez prekida pratili sve serije..
Da ne dodzemo do toga da nam svi serveri ne rade svi koji ste zadovoljni nasim radom mozete donirati…hvala !!!…..
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 42 times, 1 visits today)

Related posts