07 srpnja, 2020

Neki savjetuju liječenje hemoroida stavljanjem smrznutog krumpira u anus. LIJEČNICI SU ZGROŽENI
Nema medicinskih dokaza da ih stavljanje smrznutog krumpira u anus može pomoći izliječiti, pa želim upozoriti bilo koga tko to misli učiniti – rekla je Dr. Diana Gall

Velik je broj onih koji koriste alternativna rješenja kada je u pitanju liječenje hemoroida. Jedan od takvih rješenja je i stavljanje smrznutog krumpira u anus na 30 sekundi, a liječnici upozoravaju da takvo rješenje nije nikako dobro, piše Novi list.

Naime, neki tvrde da za liječenje hemoroida trebate izrezati sirovi krumpir u obliku pomfrita, potom krumpir zamrznuti i umetnuti u anus gdje bi krumpir trebao biti oko 30 sekundi. Postupak bi se trebao ponavljati tri do pet dana zaredom, s 30 sekundi produljenja svaki put.

Iako neki korisnici interneta smatraju da je taj postupak dobar za njihovo zdravlje, stručnjaci upozoravaju kako se nikako ne bi smjeli time služiti.

– Hemoroidi mogu biti jako iritantni, a oboljelima je ponekad previše neugodno da potraže stručnu pomoć, te se zato okreću alternativi. Nema medicinskih dokaza da ih stavljanje smrznutog krumpira u anus može pomoći izliječiti, pa želim upozoriti bilo koga tko to misli učiniti – rekla je za Metro Dr. Diana Gall dodajući kako je jedinilijek tekućina i dijeta.

– Treba piti puno tekućine i održavati dijetu bogatu vlaknima, a pomažu i redovite tople kupke za ublažavanje svrbeža i bolova.

glasistre
Uskoro bice puno novih serija i gledanost bice puno jos veca a nasi serveri bice jos vise optereceni..zato moramo nadgraditi da bi sto vise vas bez prekida pratili sve serije..
Da ne dodzemo do toga da nam svi serveri ne rade svi koji ste zadovoljni nasim radom mozete donirati…hvala !!!…..
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 39 times, 1 visits today)

Related posts