14 srpnja, 2020

Ronaldo od čokolade
Za izradu skulpture utrošio je 120 kilograma čokolade i 200 sati rada

Kristijano Ronaldo je u srijedu proslavio 35. rođendan, a od zemljaka Žorža Kardoza dobio je poklon – statuu od čokolade u prirodnoj veličini.

Za izradu čokoladne skulpture Kristijana Ronalda visoke 187 centimetara Žorži Kardoza je utrošio 120 kilograma čokolade.

Ovaj neobičan poduhvat Kardozo je obavio u švajcarskoj fabrici čokolade u Frajburgu, a trebalo mu je skoro dvije stotine sati.

„Napravio sam ovu statuu Kristijana Ronalda zato što do sada to niko nije radio i zato što sam njegov poštovalac, prije svega što naši životni putevi liče jedan na drugi. Obojica smo počeli od nule i vrijednim radom postigli ovo što smo danas, on najbolji fudbaler na svijetu, a ja sam osvojio titulu najboljeg čokoladijera na svijetu“, kaže Kardozo.

Ovo nije prvi put da Kardozo od čokolade pravi svog zemljaka. Najprije je pravio manje poprsje Juventusove zvijezde i portugalskog reprezentativca, ali je ova statua najambiciozniji i najukusniji projekat do sada.

Čokoladna statua Kristijana Ronalda je izložena u prodavnicama švajcarskog proizvođača čokolade, a potom će biti prebačena u Portugal.
Uskoro bice puno novih serija i gledanost bice puno jos veca a nasi serveri bice jos vise optereceni..zato moramo nadgraditi da bi sto vise vas bez prekida pratili sve serije..
Da ne dodzemo do toga da nam svi serveri ne rade svi koji ste zadovoljni nasim radom mozete donirati…hvala !!!…..
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 1.114 times, 1 visits today)

Related posts