07 srpnja, 2020

Osam stvari koje možemo da radimo dok smo u kući
A kod kuće ima mnogo stvari koje možete da radite dok ste sa najmilijima. Uvijek postoje načini da takve situacije lakše prođu, da se zabavite i naučite nešto novo. Naravno, ne preskačite jutarnji ritual pijenja kafe. Sada imate vremena da je popijete u društvu najdražih, natenane i da bez žurbe razmislite šta biste danas voljeli da radite.

U nastavku pročitajte predloge Doncafé-a uz koje vrijeme provedeno u kući može biti ispunjenije:

1. Složite Puzzle od što više djelova. Tako ćete se svi uključiti u igru. Ukoliko više volite reči, igrajte zanimljive geografije. Vaša djeca će biti oduševljena ovom, već pomalo zaboravljenom, igrom.

2.Monopol je druga društvena igra u kojoj može da učestvuje cijela porodica. Zavrtite kockice i uživajte u gradnji kuća i hotela, makar i samo u igri.

3. Uzmite da čitate knjigu koju ste odavno htjeli da pročitate, a niste stizali od obaveza. Na primer, Orkanske visove – Emili Bronte, Sto godina samoće – Gabrijel Garsija Markes, Idiot – Fjodor Dostojevski… Naslova je bezbroj, a vi birajte po svom nahođenju i raspoloženju,roman ili poezija.

4. Ukoliko dugo niste svirali instrument koji volite, obrišite prašinu sa njega i vježbajte malo. Muzika liječi dušu, a vaše bolje raspoloženje će se svakako prenijeti i na sve ukućane. Ako ne svirate nijedan instrument,slušajte muziku koja će vas opustiti.

5. Meditirajte. Lezite na pod, zatvorite oči, dlanove ruku okrenite na gore i pokušajte da se skoncentrišete na disanje. Ova meditacija će vas umiritii donijeti vam bolje raspoloženje. Pronađite naYoutube-ukoja vrsta meditacije i vježbi za opuštanje vam prija.

6. Počnite da pišete dnevnik. Ne mora da sadrži dnevne događaje,zapisujte svoje misli i raspoloženja. Tako ćete bolje upoznati sami sebe i lakše donositi odluke u životu.

7. Naučite strani jezik koji vam se dopada. Youtube je prepun besplatnih lekcija. Što ne biste znali italijanski, na primjer?

8. . Ne zaboravite sebe i svog partnera, odvojite vrijeme samo za vas. Ako ste ljubitelji kafe, ujutru zajedno uživajte u domaćoj kafi, a poslijepodne ili uveče pustite neku dobru muziku i naučite da igrate valcer ili tango. Internet je zaista prepun mogućnosti. Keep calm & stay home!
Uskoro bice puno novih serija i gledanost bice puno jos veca a nasi serveri bice jos vise optereceni..zato moramo nadgraditi da bi sto vise vas bez prekida pratili sve serije..
Da ne dodzemo do toga da nam svi serveri ne rade svi koji ste zadovoljni nasim radom mozete donirati…hvala !!!…..
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts