09 srpnja, 2020

Hrvatska pozdravila dogovor o otvaranju pregovora sa Skopljem i Tiranom
“Danas smo ostvarili jedan od prioriteta #EU2020HR, političku odluku o otvaranju pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom za članstvo u EU-u”, napisao je na Twitteru hrvatski premijer Andrej Plenković

ZAGREB Hrvatska je u utorak pozdravila dogovor o otvaranju pristupnih pregovora Europske unije sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom, rekavši da je time ostvaren jedan od hrvatskih prioriteta predsjedanja Unijom.

Ministri za europske poslove zemalja članica EU-a postigli su u utorak politički dogovor o otvaranju pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom.

“Danas smo ostvarili jedan od prioriteta #EU2020HR, političku odluku o otvaranju pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom za članstvo u EU-u”, napisao je na Twitteru hrvatski premijer Andrej Plenković.

Izrazio je punu potporu tim dvjema zemljama na početku nove faze europskog puta, uputivši ujedno iskrene čestitke kolegama iz Sjeverne Makedonije i Albanije.

Očekuje se da će Europsko vijeće, odnosno šefovi država ili vlada zemalja članica, također podržati te zaključke na videokonferenciji u četvrtak.

novilist.hr
Uskoro bice puno novih serija i gledanost bice puno jos veca a nasi serveri bice jos vise optereceni..zato moramo nadgraditi da bi sto vise vas bez prekida pratili sve serije..
Da ne dodzemo do toga da nam svi serveri ne rade svi koji ste zadovoljni nasim radom mozete donirati…hvala !!!…..
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 59 times, 1 visits today)

Related posts