05 kolovoza, 2020

Ove možda niste pogledali, a nasmijat će vas do suza
NEKAD je zaista teško naći dobru komediju koju biste pogledali. Šale mogu biti pretjerano smiješne, a mogu i ne biti smiješne uopće, dok su likovi često dosadni i glupi. Ekipa s Brightsidea se zato dosjetila složiti listu komedija koje će nasmijati baš svakoga, a nisu dobile pozornost koliko zaslužuju.

Late Night

Katherine Newbury, voditeljica popularne emisije koja se prikazuje kasno noću, nalazi se na rubu otkaza. Gledanost njene emisije je pala i nije joj jasno što radi pogrešno. Njeni muški kolege se boje naljutiti ju i ne govore joj ništa kako ne bi izgubili posao. Sve je bilo užasno dok se Molly nije pridružila njihovom timu. Ona se ne boji rasprave s Katherine i ne plaši se reći joj sve što misli. Možda novi izgled može spasiti Katherininu karijeru.

Ocjena na IMDb-u: 6,5

The Specials

Bruno i Malik su više od 20 godina odgajatelji djece i adolescenata s autizmom. Oni vjeruju da svako dijete zaslužuje biti voljeno. U namjeri da pomognu djeci, pronađu im prijatelje i bolje ih pripreme za život, odlučuju ih ujediniti i naučiti kako da budu tim. Rezultati akcije ovog para iznenadit će čak i skeptične ljude iz socijalnih službi.

Ocjena na IMDb-u: 7,6

My Masterpiece

Arturo i Renzo su dugo bili prijatelji. Arturo ima galeriju i prodaje slike. Renzo izrađuje dobre slike, ali voli samoću i smatra da naručene slike nisu prava umjetnost. Kada Renzove slike izgube svoju popularnost, Arturo se sjeti da umjetnička djela mnogo više vrijede nakon smrti umjetnika. Tada dolazi na genijalnu ideju kako pokušati zaraditi više novca.

Ocjena na IMDb-u: 7,1

100 Things (100 stvari)

Najbolji prijatelji, Toni i Paul, su bogati i vole kupovati različite stvari. Imaju dosta odjeće, cipela, uređaja, nakita i čini se da u njihovim stanovima ima svega, osim slobodnog prostora. Ali jednog dana se bude potpuno goli u svojim praznim stanovima. Onda se sjete da su se na jednoj zabavi kladili da mogu živjeti bez svih svojih stvari. Sada su sve njihove stvari zaključane u skladištu i mogu dobiti samo jednu stvar dnevno.

Ocjena na IMDb-u: 7,1

Greener Grass

Ovo je potpuno apsurdna komedija o dvije bogate kućanice koje žive u predgrađu. Jedna od njih je svoju malu kćer dala prijatelju, jer je voli. A onda vidi da joj se sin pretvorio u psa. Ipak, ona ne brine mnogo o tim stvarima, jer su one, izgleda, potpuno normalne u njihovom ludom svijetu.

Ocjena na IMDb-u: 6,3

Murder Mystery

Nakon 15 godina braka, Nick and Audrey konačno odlučuju ići u Europu i, tijekom njihovog leta, upoznaju engleskog aristokrata koji ih poziva na brod njegovog bogatog ujaka. Tijekom plovidbe, na brodu se događa ubojstvo i Audrey, koja voli detektivske priče, uvlači svog muža u istragu ovog čudnog zločina.

Ocjena na IMDb-u: 6,0

Booksmart

Dvije čudne prijateljice propuštaju sve školske zabave kako bi se dobro pripremile i upisale prestižne koledže. I uspijevaju u tome. Ipak, one shvaćaju da su i njihovi prijatelji iz škole, koji su uvijek izlazili i tulumarili, također upisali te koledže. Djevojke postaju veoma frustrirane i odlučuju nadoknaditi svu zabavu koju su propustile, u samo jednu večer.
Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!


(Visited 575 times, 1 visits today)

Related posts